lauantai 22. elokuuta 2009

> Eikös ne eläkkeet ole jo maksettu,

Kun katsoo Suomenkin valtionvelkaa niin ei voi tulla muuhun tulokseen kuin että niitä eläkkeitä ei ole maksettu. Kuplatalous tarkoittaa kuplaeläkkeitä. Tulevia eläkkeitä ei tarvitsisi leikata ja maksuja kuitenkin korottaa jos aikaisemmat eläkkeet olisi todella ansaittu.siitähän aina> toitoitetaan, jos ei, niin ylisuuria eläkkeitä on> leikattava heti.Tätä tuskin tapahtuu. Veikkaan että seuraava hallitus, kokoonpanosta riippumatta, rupeaa tavalla tai toisella verottamaan pääomia ankarammin koska ellei verotettavia palkkatuloja tule tarpeeksi ja pätkätöistähän niitä ei tule, niin jostain vaje on paikattava.Suunniteltu mediamaksu on eräs tie millä kansaa köyhdytetään tuloista riippumatta. Samanlaisia maksuja varmaan yritetään kehitellä lisää niin paljon kuin mahdollista.> Kyllähän töitä aina on tehtäväksi, mutta mistä rahat> ylisuuriin palkkoihin, painokoneestako ?> Uskomatonta mutta totta, tämänkin kierroksen> palkkaneuvotteluissa vaaditaan lisää palkkaa, mm> konkurssin partaalta toipuneet pankkineidit...Tilanne on aika ristiriitainen. Rakennettu systeemi vaatisi palkankorotuksia mutta yrityksillä ei ole sitä maksaa.

2 kommenttia:

  1. SOSIAALIFASISTIT KURIIN! Eikö tälle valehtelulle ja porsastelulle saada loppua? Missä viipyvät mielenosoitukset? Julkinen sektori on purettava, tai sitten itketään ja puretaan. Lama ei ole ohi. Se vaan syvenee. Ja Vanhanen ottaa vaan lisää lainaa!

    VastaaPoista
  2. Nokian irtisanomiset, ovatko ne ovella?
    Paperiteollisuutemme irtisanoi mittavan joukon suomalaisia.
    Miksi nyt vaaditaan erikoistoimia?
    Palkkaa tekemättömästä työstä tietotyöläisille.
    Kun me muut irtisanotut olemme menettäneet kaiken ilman korvausta.
    Työtä ei voi monistaa joten on aloitettava tyhjästä.
    Kulutettava omat säästönsä. Nollatava oma osaaminen ja koulutuksensa. Haettava pohjalta vauhtia ja hyväksyttävä ikääntyvien syrjintä.
    Tämän olemme kokeneet, nyt koemme uusien suomalaisten tulon työelämään kuten oli ennenkin.
    Auttakaamme vanhat raadot jaloilleen ennenkuin palvelemme uusia raatoja.
    Syttyykö sota apatiaa vastaan?

    VastaaPoista

Ennustelukuja n. vuodelle 2010
- Tyottomyys vuonna 2010 yli 1 000 000
- Vienti- 80%
- Nuorisotyottomyys - 80%
- BKT – 25%
- Lopputuloksena Valtionvelka 150 / 200 MRD !


Esimerkkilinkki
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kommunismin_musta_kirja#Kirjan_kritiikki.C3.A4